Foromtale: Feminine overgangsritualer

ROSE: Rite of Spring – Extended 2 er Granhøj Dans’ nye forestilling, der har urpremiere torsdag den 12. marts 2015.

Koregraf Palle Granhøj og Granhøj Dans har torsdag den 12. marts 2015 urpremiere på ROSE: Rite of Spring – Extended 2. I den nye forestilling er der syv kvindelige dansere på scenen og det er dermed transformationen fra pige til kvinde gennem overgangsritualer og andre ceremonier der udforskes. Kvinderne tager på en følsom og hård rejse ud i uskyldstab. Forestillingens musik er Igor Stravinskys 100 år gamle værk Le Sacre du Printemps som spilles live på scenen af Maria Eshpai. Granhøj Dans har som de første nogensinde fået tilladelse til at indlægge pauser i musikken. ‘Den vise ældre’ spilles af Carina Raffel, derudover medvirker Alina Fejzo, My Marie Nilsson, Joy Hall, Sofia Pintzou, Tina Møller og Liv Mikaela Sanz.

Denne forestilling er et kvindeligt modstykke og efterfølgeren til den Reumertvindende forestilling, Rite of Spring – Extended fra 2013. Her fulgte publikum en ung mand i overgangen fra dreng til voksen.
Der er mulighed for at købe billetter til forestillingen her.

1 thoughts on “Foromtale: Feminine overgangsritualer

  1. […] Granhøjs nyeste skud på stammen Rose: Rite of Spring – Extended 2 havde urpremiere torsdag den 12. marts. Denne gang er der fokus på kvinderne og overgangen fra […]

Skriv en kommentar