Anmeldelse: Ånd – en kropscabaret

artwork-ÅND-bredformat-outline-1024x457

Ånd – en kropscabaret havde urpremiere den 17. februar. Det er en danseforestilling af koreograf Helle Bach fra dadadans. Forestillingen blev vist på Bora Bora. Der var fire dansere, Sylvia Gribaudi, Erik Lobelius, Erik Nyberg og Linn Ragnasson, samt skuespilleren Bodil Lassen, som fungerede som sprechstallmeister.

Forestillingen handler om ånd og atomer, og om disse virkelig hænger sammen. Publikum bliver taget gennem de første tanker om atomer, fra oldtidens Grækenland og videre igennem mange århundreders ideer. Som helhed var det meget underholdende og filosofisk, det sætter tankerne i gang. Danserne har en utrolig kropsbevidsthed, de omkranser hinanden i sensuelle bevægelser og udtrykker forskellige ord med ånd gennem dansen. Der sker dog mange ting på en gang, forskellige steder på scenen og skiftet mellem dansk og engelsk tale forvirrede lidt. De skæve og sjove elementer, som da Sylvia Gribaudi sidder og leger med en masse sten, og til slut finder en sæbeboblemaskine frem virker til gengæld rigtig godt. Forstillingen er underholdende og finurlig på den gode måde.

One thought on “Anmeldelse: Ånd – en kropscabaret

  1. […] Da jeg ankommer får jeg hurtigt indtrykket af at alle blandt publikum kender hinanden. Jeg føler mig lidt som en ubuden gæst i et lukket selskab, selvom jeg står med billetterne i hånden. Folk er utrolig venlige og der går ikke lang tid efter forestillingen er slut, før jeg sidder og snakker med Bodil Lassen, skuespilleren fra scenen. Det er utrolig spændende at udvide sin horisont, og Ånd – en kropscabaret er meget anderledes, men sjov og underholdende. Du kan læse min anmeldelse af forestillingen her. […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s